Gå ud i regnen med en lang regnjakke, designet i Hornbæk

Den danske sommer er, som den altid har været. Lunefuld. Det samme kunne man sige om alle de andre årstider i Danmark. Men er det egentlig ikke bare charmerende? Danmark har kyster til næsten alle sider, og det giver ofte bygevejr, men der er da også noget smukt over den stribede udsigt, når regnen falder i by og på land. Og man kan sagtens gå ud i den friske regn, hvis blot man klæder sig på til vejret. Det kan sagtens gøres med stilen og det gode look i behold.

En lang regnfrakke til damer behøver ikke at være et kedeligt skrummel, tværtimod. Det har Ilse Jacobsen for længst bevist med sine skønne designs, der henter inspiration i hendes lange gåture ved stranden og i skovene omkring Hornbæk i Nordsjælland. Her har hun resideret siden halvfemserne og skabt prisbelønnet og bemærkelsesværdigt flot design af både praktisk og stilfuldt tøj til damer. Med en lang regnfrakke til damer fra hendes webshop, kan du roligt gå ud i det våde.

Kvalitet og design helt i top

Ilse Jacobsen er en designer, der går sine egne veje, og alligevel formår at holde trenden. Hendes webshop afspejler den fysiske butik i Hornbæk, og er meget inspirerende at besøge. Her finder du korte gummistøvler, der snildt hamler op med moderne støvler fra skoforretningerne i storbyen. Og her får du en lang regnfrakke til damer, der oser af fashion og stil, og som samtidigt sørger for, at du kommer tør frem til mødet, eller gennem skoven, hvis du skal ud at gå tur. Kvaliteten er i top, det mærker du med det samme, og looket er fejende flot.

Klar til alle slags vejr

Det skal ikke være et problem at være en modebevidst kvinde og på i et klima som det danske. Den slags kan man designe sig ud af, hvis du spørger Ilse Jacobsen. Gå en tur på opdagelse i hendes webshop og lad dig inspirere af alle de skønne beklædningsstykker og accessories. Det er altid godt at kunne hente nye ideer, også fra nettet.

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret