Rock huset med en sort t-shirt fra tøjforretningens webshop

Der er på mange måder frit slag i mandemoden i disse år. Der er så mange forskellige forgreninger i modebilledet, at man virkelig kan tale om muligheden for at skabe sin egen personlige stil uden at falde igennem. I hvert fald hvis man kender sig selv og tør stå ved, den man er. Det handler i høj grad om at owne sin stil og sit udtryk. Det har det vel i princippet altid gjort, men det er særlig tydeligt i disse år, hvor moden er så fragmenteret. Det er faktisk en meget positiv udvikling.

Trods den store mangfoldighed af stilretninger, så er der nok ikke ret mange mænd, der ikke har en sort t-shirt i garderoben. En sort t-shirt går til næsten alt. Om det er jeans, chinos, shorts eller militærbukser, så går det fremragende med en sort t-shirt ovenover. Faktisk næsten bedre end med en hvid. Man kan ikke komme uden om dette klædningsstykke, uanset hvilken farve den har. Alle mænd bruger t-shirts til alt. Man kan hav motiver og prints på, som fortæller lidt om hvilken type man er, og man kan have en blazer eller hættetrøje ud over. Der er utallige muligheder.

Det nye sort?

Om der findes noget gammelt sort, er ikke til at sige, men sort er i hvert fald stadig nyt i dagens modebillede. Der kom aldrig rigtigt noget, der kunne skubbe sort af banen, og erstatte den med en anden farve. Det kommer formentlig heller ikke til at ske lige med det samme. Man kan så diskutere om sort er en farve. Det samme kan man sige om hvid. Et faktum er det i hvert fald, at man stadig kan købe en sort t-shirt i en hver tøjforretning med respekt for sig selv.

Også på nettet

KAUFMANN har en webshop, hvor man kan købe et hav af forskellige t-shirts. Også sorte, hvis det er det, man er ude efter. Hos kaufmann.dk kan man finde alt det gode tøj til herrer. Lige meget hvilken gruppe, man tilhører, og stilmæssigt bekender sig til, så er der tøj at finde her, som passer.

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret