Vores top 5 taskedesignere du burde overveje

Skal du have en ny taske, men ved ikke hvilken designer du skal vælge? Så er du kommet til det rette sted. Vi har lavet en liste over vores top 5 taskedesignere, som du helt sikkert burde overveje.

1. Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er en af Danmarks mest kendte taskedesignere. Han er bl.a. kendt for sine simple, men stilrene tasker. Mads Nørgaard tasker er lavet af kun de bedste materialer, og hans designs er altid tidløse. Du vil ofte kunne se de kendte gule tasker, men de er selvfølgelig kun én af mange af deres smukke tasker.

2. Fjällräven

Snakker man om tasker og især rygsække, så er Fjällräven et mærke man ikke kan undlade. Fjällräven har altid haft et fokus på miljøet, og deres udvalg af rygsække har en masse lækre, naturlige farver. Deres rygsække er også lavet af kun de bedste materialer, og de er fremstillet af bæredygtige materialer. Du får en rygsæk med en god kvalitet, samt at miljøet bliver rigtig glad for det.

3. Michael Kors

Michael Kors er et mærke som man hører meget om. Hans designs er alle meget klassiske og tidløse, og deres tasker er ingen undtagelse. De har udviklet et smart system, hvor du som kunde kan få lavet din taske, så den passer perfekt til dig. De har en masse forskellige designs, så det vil være et besøg værd at se deres udvalg.

4. Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et mærke som man forbinder med sommeren og solen. Det er også derfor at deres tasker er ideelle til sommeren. De har en masse forskellige designs, men du vil ofte kunne se meget farveglade tasker. De er perfekte til dig, der elsker at skille dig ud fra mængden.

5. Guess

Guess er et mærke som har et stort udvalg af tasker. De har tasker til både hverdag, fest og deres klassiske, amerikanske designs. Du finder altid en taske der passer til dig, og du vil helt sikkert finde en taske som passer til dit behov.

Hvad skal du vælge?

Det er selvfølgelig svært at vælge én taskedesigner, når du har så mange valgmuligheder. Du kan eventuelt vælge en af de 5, som er blevet nævnt, eller måske finde et mærke der passer bedre til dig. Vigtigst af alt er, at du har fundet en taske, som passer til dine behov og som du bliver glad for.

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret