Derfor skal du vælge en hybridbil

Er du den miljøbevidste type, der gerne vil gøre en forskel for miljøet og samtidigt optimere dit køretøj? Så kan en plugin-hybridbil helt sikkert være noget for dig. El- og hybridbiler er stigende i popularitet både pga. af deres smagfulde design men særligt også fordi, at de er miljøbevidste. En elbil er klart det bedste klimavalg, men en plugin-hybridbil er stadig et godt alternativ og et udmærket kompromis set fra et klimaperspektiv. Men hvad er en hybridbil og hvilken hybridbil skal du kigge efter, hvis du overvejer at investere i en ny bil?

Rigtig mange af de store bilproducenter satser på plugin-hybrider, da de ikke blot er miljøbevidste, men fordi bilen både kan køre på el, benzin og diesel. Dvs. at så snart bilens batterier løber tør for strøm, kører bilen videre på benzin eller diesel. Hybrider egner sig særligt godt til de mindre køreture, da batterierne i hybridbiler typisk kan levere strøm til ca. 50 kilometer. Lyder dette som noget for dig, så læs med her.

Den nye Renault Captur fra Ejner Hessel

Bilforhandleren Ejner Hessel har netop leveret en ny hybridbil kaldet Renault Captur. Bilen kommer i forskellige modeller heriblandt den nye Captur E-Tech Plugin-Hybrid. Renault Captur har en benzinmotor på 1,6 L, mens bilens elmotor drives af et 9,8 KWh batterier. 

Dette betyder, at bilen har en rækkevidde på op til 65 km på ren el. Skal bilen oplades på offentlige ladestationer, tager dette ca. 3 timer, hvorimod det ved en almindelig hjemmeopladning kan tage op til 6 timer, hvis batterier er helt fladt. Derfor kan du roligt lade batteriet oplade henover natten. 

Komfort, rummelighed og udstyr

Da den nye Renault Captur er vokset i rummelighed, er der masser af plads til hele familien. Pga. Bilen rummelighed er der godt med benplads til både føreren og passager, samt har bagagerummet plads til hele 81 liter.

Renault Captur kommer med en innovativ infotainmentskærn, som kan tilkobles internettet, hvis navigationssystem ikke blot viser dig vejen til den nærmeste tankstation, men ligeledes også de aktuelle benzinpriser på stedet. 

Herudover tilbyder bilens sikkerhedsmæssige opgradering også muligheden for adaptiv fartpilot og en automatisk nødbremse, som aktiveres hvis du bevæger dig for tæt på genstande omkring bilen. 

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret