Økologisk skønhed og velvære

Det giver mere end blød hud og smidighed at pleje sig selv med gode, økologiske produkter. Når man tager en lækker creme på, så forkæler man sig selv, også indeni. Der er en mental glæde ved at passe og pleje sit ydre. Det virker så at sige både indvortes og udvortes. Man får det godt med sig selv, når man plejer sig selv. Og det er en velvære, som mange glæder sig over på daglig basis, for det kan mærkes på både hud og sjæl at man tager sig tid til forkælelse.

De fremragende produkter fra ecooking giver et udsøgt velvære, og vil helt sikkert også kunne oplevet som en sjælelig balsam. Produkterne fra ecooking indeholder alt fra vitaminer til “stram-op-serum”, og de kan købes i Coolshops webbutik. Der er mange forskellige produkter at vælge imellem. Du på opdagelse i sortimentet fra dette fantastiske univers af produkter til skønhed og velvære. Det er både sundt og økologisk at vælge produkterne fra ecooking.

Skilsmissen, der satte skub i det hele

Da Tina Søgaard blev skilt, for nogle år siden, tabte hun i vægt og oplevede at hendes hud tørrede ind. Så begyndte hun at udvikle sine egne hudprodukter hjemme ved køkkenbordet. De virkede fremragende og blev startskuddet til denne serie af fantastiske hudplejeprodukter, der nu går under navnet ecooking. 

Det er produkter skabt af naturlige økologiske ingredienser, som alle virker positivt på hudens fugtighed og smidighed. Tina Søgaard har virkelig skabt en serie af hudplejeprodukter, der virker og kvikker op på træt og tør hud, og som dagligt vedligeholder den. Og frisk hud smitter af på humøret og det mentale velvære.

Køb velvære online

Hvis du kigger ind hos Coolshop, så vil du kunne finde et stort og rigt udbud af disse dejlige produkter fra ecooking. Der er mange forskellige produkter at vælge imellem, men fælles for dem alle er, at de er skabt i ærlighed og med respekt for din hud og for naturen. Man skal kunne forkæle sig selv, samtidigt med at man har et hjerte, der banker for naturen og det globale. Forkæl dig selv med god samvittighed.

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret