Spil fodbold og gå i skole på (næsten) samme tid

Der er ingen tvivl om, at et efterskoleår kan give en masse fede og mindeværdige oplevelser. Hvis man eksempelvis er en haj til at spille fodbold og samtidig er frisk på at lære en masse nye mennesker at kende, er Vandel Efterskole et oplagt sted at starte. Her kan man nemlig komme på fodbold efterskole.

En fodbold efterskole er i bund og grund en kostskole, man kan gå på enten i 9. eller 10. klasse. Sammen med en masse andre elever bor man på skolen og laver de ting, som man synes er sjovest. Selvom det er en fodbold efterskole vil man også kunne få en masse nye venskaber, som laver en anden sport. 

Vælg den rette linje

Der er nemlig mange forskellige linjer at vælge mellem på en efterskole. Vandel Efterskole er både en fodbold efterskole, men man kan også vælge en musicallinje, hvis man er vild med dette. Der er en masse gode fordele ved at vælge et år på efterskole. Det er et helt særligt år, hvor man kan komme lidt væk fra de trygge rammer derhjemme.

Det er et år, hvor man for alvor vil opleve personlig udvikling. Det gælder uanset om vælger efterskolen, fordi det er en fodbold efterskole eller fordi det er en musicalefterskole. Undersøgelser viser, at man bliver fagligt dygtigere, hvis man har det godt. Blandt andet har man det ofte godt, når man er sammen med mange gode venner og mennesker. 

Faglighed, udvikling og nye venner

På en fodbold efterskole og mange andre efterskoler, kan man derfor være sikret et år, hvor der bliver taget hånd om en. Fællesskabet er et nøgleord på enhver efterskole. Dette vil ikke kun være med til at udvikle hver elev personligt. I længden vil det også være med til at forbedre en fagligt.

Desuden vil man helt sikkert få en masse sjove oplevelser med sig hjem i bagagen. Dette er noget, som man sent glemmer. Det kan være alt fra rejser til andre lande eller små arrangementer på skolen. Der vil blive sat fokus på alt fra kreativitet til idræt.

Fortæl os hvad du tænker
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret